Je e-mailadres is NIET ZICHTBAAR voor andere bezoekers.
Een vraag? Je kunt ze via deze weg stellen. Ze wordt niet automatisch gepubliceerd op deze pagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Catto Vandepaer
11 dagen geleden

Met dank aan mijn lieve tante voor het originele cadeau mocht ik onlangs kennis maken met Greet om zelf onze eigen natuurlijke producten te maken. Wat was dat leuk! Sinds kort ben ik geïnteresseerd in skincare en sta ik stil bij de ingrediënten van de producten die we op ons gezicht smeren.
Greet vertelde gepassioneerd over haar werkwijze en leerde ons aan de hand van een gepersonaliseerd werkboek 3 producten maken. Het recept volgen en alles goed afwegen was de boodschap! Een drietal uur later had ik een eigen lippenbalsem gemaakt, gezichtscreme met hyaluronzuur en een handwash/douchegel vanuit een poedertje. Ik was zo fier! Het was een super fijne namiddag met als afsluiter nog enkele persoonlijke cadeautjes voor mijn verjaardag. Ik kan het iedereen aanraden :)

Catto
11 dagen geleden

Dank je wel, Catto! Ik vond het ook een superfijne namiddag. Blij dat ik je heb leren kennen!

Ingrid Vandepaer
10 maanden geleden

Het was lekker ontspannend om te vertoeven in het boshuis om er micellair water en serums te maken die mijn gezicht geblakerd door de zon te verzachten zonder een vettig gevoel achter te laten. Ik gebruik ze nu in de ochtend en avond en mijn huid is er zeer blij mee. Een aanrader voor de zomerse dagen. De douchegel die ook als handwash kan gebruikt worden, reinigt en maakt zacht zonder mijn huid uit te drogen. De geur die ik toevoegde maakt van douchen een heuse wellnesservaring.

Ingrid
10 maanden geleden

Wat een fijne reactie! Ik ben er heel blij mee. En vooral ben ik blij omdat de producten je zo goed bevallen! Dank je wel, Ingrid.

Ingrid Vandepaer
een jaar geleden

Ik ben verkocht; De shampoobar die ik maakte paste precies bij mijn haar en daarna insmeren met de leave in conditioner en mijn haar valt weer mooi. Zalig om doen die producten maken. Een aanrader voor wie houdt van gezond haar.

Ingrid
10 maanden geleden

Zo fijn om dit even te melden, Ingrid. Dank je wel!

clara
een jaar geleden

Ik ben 85 jaar oud en woon nog zelfstandig. Mijn appartement onderhouden is geen probleem: tijdens de workshops leerde ik het hoe, het wat en het waarom van zelfgemaakte reinigingsmiddelen kennen. Nu weet ik perfect wat te gebruiken voor leder, glas, hout, vloeren, keuken en badkamer. Weg met de zware emmers en liters water. Ik maak het nodige zelf. Dit is goed voor het milieu en voor de gezondheid.
Hetzelfde ondervind ik met mijn shampoo en met mijn huid- en gelaatsverzorgingsbalsems. Mijn overtuiging: workshop volgen en aan de slag gaan!

Clara
10 maanden geleden

Wat fijn dat onze producten je helpen met het onderhoud van je appartement op jouw leeftijd. Een mooier compliment konden we niet verzinnen. Dank je wel!

Joline
een jaar geleden

Leerrijke en interactieve workshop, met veel aandacht voor elke cursist. De productjes zijn bovendienecht de moeite! De shampoo die we maakten, is de beste shampoo die ik heb, erg voedend voor mijn fijn haar.

Joline
10 maanden geleden

Ik ben heel blij te horen dat de shampoo zo goed werkt voor jouw haar. Dank je wel om dit te laten weten, Joline!

Marcel
een jaar geleden

4 dagen geleden
Ik gebruik alleen nog de shampoo die ik gemaakt heb in de workshop. En dat geldt ook voor de handwash. Zeer tevreden.

Marcel
10 maanden geleden

Dank je wel voor je reactie, Marcel. Heel fijn dat je bij ons shampoo hebt leren maken. Doe zo voort!