Je e-mailadres is NIET ZICHTBAAR voor andere bezoekers.
Een vraag? Je kunt ze via deze weg stellen. Ze wordt niet automatisch gepubliceerd op deze pagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid Vandepaer
5 maanden geleden

Het was lekker ontspannend om te vertoeven in het boshuis om er micellair water en serums te maken die mijn gezicht geblakerd door de zon te verzachten zonder een vettig gevoel achter te laten. Ik gebruik ze nu in de ochtend en avond en mijn huid is er zeer blij mee. Een aanrader voor de zomerse dagen. De douchegel die ook als handwash kan gebruikt worden, reinigt en maakt zacht zonder mijn huid uit te drogen. De geur die ik toevoegde maakt van douchen een heuse wellnesservaring.

Ingrid Vandepaer
8 maanden geleden

Ik ben verkocht; De shampoobar die ik maakte paste precies bij mijn haar en daarna insmeren met de leave in conditioner en mijn haar valt weer mooi. Zalig om doen die producten maken. Een aanrader voor wie houdt van gezond haar.

clara
9 maanden geleden

Ik ben 85 jaar oud en woon nog zelfstandig. Mijn appartement onderhouden is geen probleem: tijdens de workshops leerde ik het hoe, het wat en het waarom van zelfgemaakte reinigingsmiddelen kennen. Nu weet ik perfect wat te gebruiken voor leder, glas, hout, vloeren, keuken en badkamer. Weg met de zware emmers en liters water. Ik maak het nodige zelf. Dit is goed voor het milieu en voor de gezondheid.
Hetzelfde ondervind ik met mijn shampoo en met mijn huid- en gelaatsverzorgingsbalsems. Mijn overtuiging: workshop volgen en aan de slag gaan!

Joline
9 maanden geleden

Leerrijke en interactieve workshop, met veel aandacht voor elke cursist. De productjes zijn bovendienecht de moeite! De shampoo die we maakten, is de beste shampoo die ik heb, erg voedend voor mijn fijn haar.

Marcel
9 maanden geleden

4 dagen geleden
Ik gebruik alleen nog de shampoo die ik gemaakt heb in de workshop. En dat geldt ook voor de handwash. Zeer tevreden.